Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czułość myszki

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

600-800 DPI + 2.0

Najlepiej ustaw sobie czułość pod całą podkładkę ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ref, gdyby ktoś mi mógł jeszcze wytłumaczyć o co chodzi w tych opcjach w ustawieniach cs dot. myszki. Bo naprawde nie rozumiem czy cos lepiej włączyć czy nie i odświeżam także pytanie w temacie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja mam 400 dpi 1000 hz i 1,9 sens

ref, gdyby ktoś mi mógł jeszcze wytłumaczyć o co chodzi w tych opcjach w ustawieniach cs dot. myszki. Bo naprawde nie rozumiem czy cos lepiej włączyć czy nie i odświeżam także pytanie w temacie

m_customaccel - 0 Wyłączą akceleracje myszki. 1 - Włącza akceleracja myszki.

m_rawinput - Jeśli ustalone na 1 CSGO będzie wykorzystywał ustawienia myszki z Windowsa.

Odsyłam Ciebie do tego oto filmu:

Opublikowano

m_rawinput nie ma nic wspólnego z akceleracją myszki. Ta komenda odpowiada za to czy myszka ma pobierać ustawienia z panelu sterowania np: ustawimy sobie max czułość w panelu sterowaniu i gdy będziemy mieli tą komendę wyłączoną to nasza czułość się nie zwiększy, pomimo zmiany ustawień. Działa to też w drugą stronę, czyli przy włączonej komendzie, po zmianie czułości w windowsie czułość zmieni się też w csie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...